Mobirise web page software

Personvernpolicy

Ottem AS er opptatt av personvern. Ottem AS, organisasjonsnummer: 929 584 899MVA, er en bedrift som tilbyr innfordringstjenester i form av faktura, purring og inkasso. Vi tilbyr også hjelp med å etablere Aksjeselskap. Alle våre ansatte er underlagt taushetsplikt. 

Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?

Vi har kun de opplysninger du har oppgitt i forbindelse med bestilling av informasjon eller tjenester fra Ottem AS sine websider eller per e-post, samt de opplysninger som oppgis ved eventuell inngåelse av kundeforhold. Informasjonen kan dersom Ottem AS ser det som nødvendig, kvalitetssikres opp mot Folkeregisteret eller Brønnøysundregisteret. Informasjonen Ottem AS samler inn fra sine brukere gjøres med tanke på å yte best mulig service. Cookies informasjonkapsler brukes ikke per i dag.

Eksempler på opplysninger som Ottem AS vil kunne benytte er navn, e-postadresser, bostedsadresse og telefonnummer. Kontaktopplysninger som navn, adresse og telefonnummer utleveres ikke til tredjepart.

Hva brukes opplysningene til?

Disse opplysningene gjør oss i stand til å kunne følge opp henvendelser, og sende ut informasjon som er relevant, for eksempel nyhetsbrev og liknende. Dersom du er kunde, er formålet også gjennomføring av tjenesten du har bestilt, samt administrasjon og fakturering av denne. 

Ottem AS forbeholder seg retten til å endre sin personvernpolicy uten forutgående varsel. 

Har du spørsmål om vår personvernpolicy, ta gjerne kontakt med dagligleder@ottem-as.no.