Dør i tre som inviterer folk inn

16 oktober 2019
Mathias Bjelland
Dør i tre som inviterer folk inn

Inviterer din dør gjestene inn?

En dør er kanskje ikke det du tenker aller mest på når du skal pusse opp i hjemmet ditt. Spesielt lite oppmerksomhet gir vi mennesker til ytterdøra for eksempel. Her henger vi kanskje opp en krans, eller så spikrer vi på en navneplate ved siden av døren. Ofte blir også postkassen fort plassert ved siden av døra. Dette er et klassisk inngangsparti i Norge, men hvor inviterende er dette egentlig?

Det er på tide at ytterdører og utgangsdører får mer oppmerksomhet når vi skal pusse opp våre hjem. Her tenkes det da spesielt på at ytterdører og utgangsdører ofte ikke engang gis en tanke, selv om disse helt klart er førsteinntrykket ved et hus. Fasaden er det første din gjest ser, og dersom ytterdører og utgangsdører ikke er i orden, så er det ikke mange som ser for seg at resten av hjemmet er særlig flott heller!

Skift ytterdører og utgangsdører i dag!

Dersom du har flyttet inn i et hus, så er sjansene store for at det er de tidligere eierne, eller kanskje til og med de som bygde huset en gang for flere tiår, som valgte dørene til huset. Det er derimot ikke for seint å gjøre noe med dette, og det koster sannelig ikke all verdens heller å få dette i gang. Alt du trenger å gjøre å er å se på et par alternativer, og kanskje sparer du litt penger i lengden også!

Sannheten er at kostnadene kan være ganske så store av å ha en gammel dør. Disse lekker ofte mye luft, mens nye ytterdører og utgangsdører holder den kalde luften ute og holder varmen inne. Du har sikkert lagt merke til at du fyrer litt ekstra i et gammelt hus, og dette handler mye om at døra di lekker en god del kald luft inn – så bytt den da vel!

Flere nyheter