Enkle tips for å friske opp badet

03 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Er det på tide å pusse opp badet? Det å pusse opp badet fra bunnen av, kan være en utrolig omstendelig og omfattende prosess. Derfor er det heldig at man kan finne andre løsninger, som frisker opp badet uten at man trenger å gå drastisk til verks. Det kan du lese mer om her. 

Små detaljer gjør susen 

Når det kommer til bad, er det nemlig sånn at små detaljer gjør susen. Med de små detaljene, menes det ting som pynt. Det er nemlig sånt som gir stemning! For mange er den type bad man finner på luksuriøse hoteller idealet for hvordan badet skal se ut, og her kan man se at de bruker samme triks. Planter, lekre såper og produkter, pene håndklær og små detaljer som gjør helhetsinntrykket helt annerledes. Kanskje er det disse detaljene du skal gå til innkjøp av?

Det er lurt å tenke på badet som helhet, og tenke på hvilke elementer du kan innføre for å få badet til å se så gjennomført som mulig ut. Det kan være ting som å bytte ut armaturet i dusjen og vasken, til et som ser litt nyere ut, kanskje til og med et med mesinglook, som er veldig populært akkurat nå. Da ser det ut som om du har pusset opp, selv om du bare har skiftet ut forholdsvis enkle ting. 

Enkle løsninger

Et annet enkelt grep man kan ta i bruk når man vil friske opp badet, er våtromspaneler. Med våtromspaneler får man et nytt og flott look, samtidig som man beskytter mot fukt og smuss på badet. Det er en smart løsning, som er helt perfekt for deg som vil friske opp litt, men ikke pusse opp fra bunnen. Det er et smart alternativ til fliser på badet, men kan også bruke som sprutsikre paneler på for eksempel kjøkkenet. 

Flere nyheter