Kran som er festet til båt

09 oktober 2019
Mathias Bjelland
Kran som er festet til båt

Få båten ut for en flott sesong!

Båtlivet er noe de fleste nordmenn nyter. Enten du selv eier en båt, eller det er et familiemedlem eller en venn som har en båt, så er det få ting som er bedre enn å komme seg ut på fjorden eller havet. Det er liksom noe helt eget ved det å kjenne bølgene skvulpe mot bauen mens en spiser reker og koser seg med god drikke. Få ting kan i det hele tatt måle seg med denne opplevelsen. 

Derfor er det viktig å få ut båten for sesongen som er på vei. Dette er derimot ikke noe en kan gjøre på egenhånd, og her trenger en selvfølgelig en kran til hjelp. En kranbil vil kunne hjelpe deg med å bære opp båten på en lastebil, for deretter å bruke kran til å løfte opp og senke båten ned i vannet senere. Dette er en helt trygg og enkel prosess som gjør at du raskt kan få båten din ut for en flott sesong. 

Nyt båtlivet ved hjelp av kran

En kran kan altså være med på å få båten din ut i vannet. Der den sitter klar og fersk for sesongen, så er det ikke mange som klarer å holde seg unna de første ukene. Da er det på tide med fiske, rolige båtturer på kveldstid, kanskje litt fart og moro, eller enkelt og greit et par overnattinger. Uansett hva en velger, så blir det helt sikkert en veldig flott sesong på vannet i år også. 

Et godt tips er å velge en kran som har gode anbefalinger, slik at din båt ikke blir skadet. Skal du virkelig nyte sommeren, så er det best å vite at båten din er i trygge hender. Nettopp det får du gjennom bruk av kran for å løfte båten din fra land og ut i havet!

Flere nyheter