PC-en er veldig viktig å lade

19 januar 2020
Mathias Bjelland
PC-en er veldig viktig å lade

Det unike med Lenovo Thinkpad lader

Alle vet hvordan en datamaskin lader ser ut. De har en viss lengde til dem, og vi bruker dem når de bærbare batteriene blir tom. De fleste av oss vet også den evige forskjellen mellom Apple-ladere og alle andres, både for bærbare datamaskiner og smarttelefoner. Men det de fleste ikke vet, er at når det gjelder bærbare lader, har Lenovo Thinkpad lader også et eget unikt spinn for seg.

Lenovo er en elektronikkprodusent basert i Kina og er kjent for å produsere forbrukerelektronikk av høy kvalitet som er betydelig billigere enn sammenlignbare produkter fra andre fremtredende selskaper. Dette skyldes hovedsakelig at Lenovo ikke har det nivået av merkevare anerkjennelse som noen andre store selskaper har, noe som betyr at de fremdeles ikke kan belaste en premie på produktene sine fordi forbrukerne fortsatt ikke er villige til å betale det ennå.

En unik lader du vil like

Men hva Lenovo har gjort med sine bærbare lader er å lage et helt nytt og unikt oppsett som er designet for å optimalisere ladeeffektiviteten og ikke bare for å være annerledes enn resten. I stedet for en enkel sylindrisk plug-in som alle andre ikke-Apple-ladere har, er Lenovo-ladere bygget for å ligne formen og dimensjonene til en USB-plug-in. En av hovedårsakene til dette er for at laderen skal vare lenger.

Mange forbrukere har klaget på hvor spinkle de andre ikke-Apple-ladere har vært og slites ut og til og med blir bøyd ut av form over tid. Dette skyldes i stor grad de delikate dimensjonene til plugin-modulen, noe som gjør at den blir lettere utsatt for skader bare gjennom vanlig daglig bruk. Årsakene bak i utgangspunktet alle Lenovos beslutninger har vært praktiske og ikke overfladiske. Lenovo er et merke som er på vei opp, og det blir spennende å se hva de har for oss.

Flere nyheter