Sånn får du rene vindur med riktig vindusvask utstyr

30 august 2021
Johanne Larsen

Du vet kanskje ikke hvor viktig det er med rene vinduer, men her skal vi se litt nærmere på saken og samtidig gi noen god tips til hvordan du får de reneste vinduene. Det er nemlig kanskje ikke så vanskelig som du tror. 

Rene vinduer er viktige 

Det er mange grunner til at rene vinduer er viktige, men en av grunnene handler faktisk om lys. Det er nemlig sånn at man får mer og klarere lys inn gjennom rene vinduer, og derfor blir det veldig merkbart når vinduene er skitne. I tillegg så får det hele hjemmet til å se renere ut, når vinduene er skinnende blanke. Det er også sånn at lys påvirker oss mennesker i stor grad, og derfor er det et viktig element i et pent og velholdt hjem. Men det er faktisk ikke bare bare å få helt rene vinduer, det er jo en grunn til at det finnes profesjonelle vinduspussere. Det er nemlig en kunst – men vi skal se litt nærmere på hvordan man får helt rene vinduer, så du får et flott og velholdt hjem som gir et godt førsteinntrykk. 

Sånn får du rene vinduer 

Når du skal ha helt rene vinduer, så er det først og fremst viktig å sørge for at du har det beste vindusvask utstyr til jobben. Det nytter ikke noe å prøve å få skinnende blanke vinduer uten å ha utstyret i orden. Du trenger en bøtte, en svamp eller lignende for å påføre vann og såpe og en god nal for å få alt vannet og skitten vekk fra vinduene. Spesielt nalen er viktig, for det er med nalen du sørger for at resultatet blir helt blankt uten streker eller ujevnheter. Det er selvfølgelig også viktig å bruke riktige produkter, så man bruker neo som er beregnet på nettopp vinduer. 

Flere nyheter