Sov bedre i en regulerbar seng

31 mai 2021
Johanne Larsen

Trenger du ny seng, og er det kanskje på tide å utforske en helt ny sengetype? Da kan en regulerbar seng være akkurat det du er på jakt etter. Her skal vi se litt nærmere på regulerbare senger, og hvordan du finner den helt riktige for deg. 

Når skal man velge regulerbar seng?

Det er mange gode grunner til å velge regulerbar seng, men er det egentlig noe for deg? Det er som regel en mer eksklusiv sengetype enn mange andre, og spesielt hvis man vil ha en i høy kvalitet. Det er viktig å velge en som har en motor i god kvalitet, så man får en velfungerende seng som holder i mange år. Det samme gjelder faktisk også for madrassene. Når man velger en høykvalitetsseng, så får man nemlig også madrasser som jobber sammen for å gi deg den beste mulige støtten gjennom fjærer og komfortsoner.

Det er noen som helt klart burde se nærmere på en regulerbar seng. Hvis man for eksempel har rygg, nakke, skuldre eller hofteplager, kan man få mye ut av en regulerbar seng, som gjør det mulig å justere støtten til der du trenger det mest. Det er også mulig å justere en regulerbar seng bare til hodet, så man kan få løftet hodet litt – det er perfekt for deg som snorker. Hvis man er gravid, vet man hvor slitsomt det kan være å finne riktig liggestilling, men med en regulerbar seng blir det enklere å finne en komfortabell stilling så man kan sove godt. På www.bedrenaetter.no kan du se et stort utvalg av regulerbare senger som du kan vurdere. 

Hva skal jeg velge?

Men hva skal man egentlig velge? Når du skal velge en regulerbar seng, akkurat som med alle andre senger, er det viktig at man velger en madrass med riktig fasthet. Gå ut fra vekt og sovemønster når du skal velge, så får du en seng som støtter godt. 

Flere nyheter