Vil du sende en pakke med fedex Norge?

14 september 2020
admin

Vil du sende en pakke med fedex Norge?

Hvis du vil ha levert pakker veldig raskt er FedEx Norge er et godt valg. Det er et navn mange kjenner og selv om det er stort i Norge var det originalt fra USA, men vokste utrolig raskt. De var noen av de første til å tilby den servicen de gjør, så selv om det også er andre firmaer på markedet nå var de et av de første om virkelig gjorde det stort med levering på den måten de driver.

Send med FedEx Norge i Norge

Hvis du vil levere pakke innenfor Norge er det rimelig greit å overkomme når du bruker Fedex Norge. Du kan få budbil, ekspresslevering og du kan også velge å få pakken din levert over natten. Det gjør at pakken din faktisk blir levert allerede dagen etter at du sender den.

Det er selvsagt også mulig når du sender pakke til utlandet, men det er billigere når du bruker denne muligheten innenfor Norge. For eksempel kan det være gunstig hvis du har en liten virksomhet og vil tilby noen spesielle kunder som handler mye hos deg ekstra god levering.

Send med FedEx Norge til utlandet

Noe som er litt slitsomt med å sende pakker til utlandet er tollen. Det kan være nervepirrende og tar noen ganger veldig lang tid. Hvis du ønsker det har man mulighet til å hjelp med å klarere pakken raskere og enklere i tollen. Hvis man driver med import eller eksport er det alfa og omega for at ting skal gå som planlagt, for hvis ting blir stående i tollen kan det forsinke viktige prosesser. 

På FedEx Norge sine hjemmesider har de informasjon som kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal unngå at det skjer. Det er for eksempel veiledning om reguleringer i forskjellige land og hvilke dokumenter som eventuelt kreves. Når du har tilgang til alt det kan man føle seg mye tryggere på at alt går bra, for å miste noe i tollen er bare helt krise. Særlig hvis man er en liten virksomhet.

Flere nyheter