Vil du sove som en baby?

19 juli 2020
admin

Vil du sove som en baby?

Å begrense skjermtid er essensielt for både god søvn og mental helse. Likevel er det som om det er helt umulig for oss å legge fra oss telefonene våre. Den tiden som er aller mest kritisk er timene før vi skal legge oss og de første timene om morgenen, og det er også de timene som er mest vanskelige å legge fra seg telefonen – ofte fordi mange av oss bruker mobilen som vekkeklokke, eller i hvert fall bruker det som unnskyldning for å ikke legge bort mobilen.  En vekkeklokke fra Coolpriser.no kan heldigvis hjelpe deg på vei til bedre søvn og mental helse ved å ta fra deg unnskyldningen, sånn at du faktisk får lov til å jobbe med å redusere skjerm-tiden din om kvelden og om morgenen.

En bedre morgen

En god morgen er en morgen uten mobilen din. Det viser all forskning. Faktisk burde vi vente til langt etter frokost, hvis vi kan, med å røre mobilene våre hvis vi vil ha optimal fysisk og mental helse, men det er et helt annet spørsmål, men det å våkne uten mobilen, men med en vekkeklokke, er nettopp det vi snakker om. Det å sjekke mail, meldinger, Instagram og alle mulig andre sosiale medier mens vi fortsatt ligger under dyna er ikke bra for noe som helst og hvis vi skal tro på søvnforskere og psykologer bør vi legge bort mobilen så ofte vi kan, og hvem vil vel ikke ha både bedre søvn og bedre mental helse hvis det eneste det krever er noe så simpelt som å kjøpe en gammeldags vekkeklokke?

Tilbake til opprinnelsen

Hvis du ikke vil ha en typisk, gammeldags analog vekkeklokke kan kanskje virke teit i dagens 2020, men for å være helt ærlig synes jeg det helt motsatte. Det er akkurat det vi har behov for, for å komme oss vekk fra mobilene, både om kvelden og om morgenen og er noe som ikke bare har potensiale til å påvirke søvnen vår, men som også påvirker selvtilliten og selvfølelsen vår. Gå inn og se på utvalget på Coolpriser.no.

Flere nyheter