Behandling av hårtap hos menn

09 september 2019
Maria Laugesen
Behandling av hårtap hos menn

Håret er en viktig del av vårt utseende, både for menn og for kvinner. Vi ønsker selv å kunne velge vår frisyre, og valget om ikke å ha hår på hodet skal helst være vårt eget. For selvom det kan være utrolig flott og stilig å være skallet, så er det en beslutning man ønsker å ta selv, og ikke noe som skal være en nødvendighet på grunn av hårtap. Mange menn sliter med hårtap, og ofte finnes årsaken i genetikken. Man kan dog også få hårtap av andre årsaker, enten sykdom, stress, dårlige kostvaner og mye mer.

Sliter du med hårtap i en tidlig alder og ønsker å gjøre noe ved problemet, da kan PureGrow hjelpe deg. De har nemlig spesialisert seg på området, og tilbyr behandling av hårtap til menn. Deres behandling består av noen produkter som du selv kan anvende i hjemmet på egen hånd, og som virker utrolig effektivt. Samtidig har de sikret seg at det ikke finnes noen bivirkninger ved anvendelsen av disse, så du risikerer ikke å skade håret ditt eller deg selv i prosessen.

https://puregrow.no/ kan du lese mer om deres konsept og se deres utvalg av produkter. Her finner du først og fremst deres serum eller konsentrat, som er noen dråper til bruk i hodebunnen. Konsentratet har en unik sammensetting av ingredienser, som stimulerer blodsirkulasjonen i området og dermed fremmer ny hårvekst. Denne kan med fordel kombineres med noen av deres andre produkter, for eksempel deres næringsrike sjampo samt deres spesielt utviklede kosttilskudd. Disse sikrer at du får tilført den nødvendige næringen både innefra og utefra, som skaper de mest optimale forhold for hårvekst. Med deres serie av produkter kan du forebygge og hindre hårtap samt fremme ny hårvekst, både når det gjelder håret på hodet men faktisk også i skjegget ditt.

Flere nyheter