Finn den perfekte gitaren for deg

18 mars 2021
admin

Jeg har akkurat kjøpt meg en gitar etter å ha hatt lyst til lære meg det i mange, mange år. Fordi nå mens vi fortsatt er i en eller annen grad av lockdown har vi jo mer tid enn noensinne til å unne oss tiden til å lære oss noe nytt. For tiden skal jo fylles av noe uansett og det kan absolutt argumenteres at det å bruke litt tid på å lære seg noe nytt er litt (eller faktisk veldig mye) bedre for hjernen enn å bare se på Netflix eller scrolle på instagram hele tiden.

Det er noe jeg har gjort litt for mye, men etter at jeg kjøpte en gitar på https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar har det gått veldig mange færre timer til skjermen og mange flere timer til ting som faktisk føles bra å drive med og det er ikke noe man skal undervurdere. 

For det å sitte på mobilen hele tiden, kanskje til og med mens man ser på Netflix, som mange, mange av oss faktisk gjør nesten daglig, er ikke særlig bra for oss og forskning viser at det faktisk er mange som får økte problemer med depresjon, angst, rastløshet og dårlig søvn av å sitte med nesen i mobilen hele tiden.

Bruk tiden på noe som gjør at du føler deg bra

Det å lære seg å spille på gitar derimot, er noe som de aller fleste av oss vil ha skikkelig godt av. Det er fordi hjernene vår brukes på en måte som er mye sunnere for oss enn å se på en skjerm hele tiden.

For selv om det å sitte på Instagram, facebook eller se på Netflix kan føles veldig deilig, og somom man får slappet av skikkelig, så er det ikke i realiteten sånn. Det å bruke tiden på for eksempel å lære seg å spille gitar, er nesten som meditasjon.

Flere nyheter