Her er detaljene du skal fokusere på

01 august 2021
Johanne Larsen

Når du skal friske opp boligen eller kanskje til og med pusse opp, så er det noen detaljer som betyr mer enn andre. Det er kanskje noen du har oversett, som du burde undersøke litt nærmere. Her skal vi se på hva du skal fokusere på når du skal pusse opp boligen. 

Hva er viktig? 

Det handler som utgangspunkt om å definere hva som er viktig. Det er nemlig noen detaljer som er viktigere enn andre, og som har større effekt når man skifter ut eller pusser opp. Det kan være så enkelt som at man maler. Det er bare farge på en vegg, men alle som har prøvd vet jo hvor stor  forskjell det gjør når man maler hjemmet.

Derfor er det heller ikke så rart at vi overser viktige ting. Det er rett og slett fordi vi blir det man kaller ‘husblinde’, vi ser ikke ting som er rett foran oss, fordi vi er så vant til at vi er der. Det kan være ting som rot og steder det er skittent i boligen, men det kan også være detaljer som kanskje er klare for en utskiftning. 

Har du tenkt på dørene?

En detalj som mange glemmer er dørene i boligen. Det gjelder for så vidt både ytterdøren og dørene inne, men dører har faktisk mye å si for helhetsinntrykket av boligen din. Hvis du tenker deg om, så kan man forandre mye ved å velge dører som fremhever detaljer i hjemmet ditt som du gjerne vil sette fokus på. Samtidig kan slitte og gamle dører få leiligheten eller huset til å se mer slitt ut enn det er ellers. 

På klarvinduer.no/dorer finner du et stort utvalg dører, så du kan finne noen som er helt perfekt til dine behov. Dermed kan du finne de dørene som kommuniserer akkurat den stilen du vil ha. 

Flere nyheter